Helbredelse

«Jeg gleder meg til neste helg. Da skal jeg til Filadelfiakirken i Askim for å snakke om helbredelse! I rullestol! Jeg tror Gud har humor!

Jeg kommer til å være bånn ærlig, være frimodig på vegne av Guds løfter, men samtidig snakke om min egen sårbarhet og skrøpelighet. Jeg har aldri sett så mange mennesker berørt av Gud som jeg ser nå. Samtidig har jeg selv aldri vært så dårlig. Mitt aller største ønske og lengsel er å ære Gud med mitt liv og bære med meg noe av Guds herlighet, midt i all skrøpelighet.

Bildet har May Sissel, kjæresten min, tatt på bryllupsdagen vår, 28. mai. Da var vi på tur på Helgøya. Jeg liker denne alleen så godt. Trærne som bøyer seg i tilbedelse av Skaperen! De er kanskje berørt av vinden. Det vil jeg også!

Av RUAH! På hebraisk er ordet for vind det samme som ånd. Og allerede i det andre verset i 1.Mosebok en møter vi Den Hellige Ånd:

«… og Guds Ånd svevde over vannet…»

Min bønn nå om dagen er denne: BLÅS, Hellige Ånd!